Concept information
优选词,正式主题词
Substancje dodatkowe do żywności
上位概念
狭义概念
- Agar
- Alginian sodu
- Aromaty spożywcze
- Astaksantyna
- Barwniki spożywcze
- Dodatki prozdrowotne do żywności
- Glikozydy stewiolowe
- Guma arabska
- Guma gellan
- Hydrokoloidy
- Hypromeloza
- Konserwanty
- Maltodekstryna
- Nizyna
- Poliwinylopirolidon
- Skrobie modyfikowane
- Substancje słodzące syntetyczne
- Substancje wzmacniające smak
- Syrop glukozowo-fruktozowy
- Trehaloza
- Zagęstniki
URI
https://bn-skos.lab.dariah.pl/Substancje_dodatkowe_do_zywnosci
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}